Brussels Art Days 2015

Brussels Art Days 2015

SAVE THE DATE!! 11-12-13 September 2015

 Als Fine Art specialiste voor Vander Haeghen & Co, een onderschrijvingsagentschap voor specifieke risico’s, ben ik verheugd om u mee te delen dat wij de Brussels Art Days ondersteunen. Dit driedaags evenement brengt op ideale wijze zowel de institutionele als de professionele spelers in de kunstwereld samen in een hoofdstad die een belangrijke stip op de internationale kunst kaart geworden is.

De onvoorspelbare mix van het lokale en het globale geeft een energiestoot aan zowel de handel als de creatie van kunst. Kunst verzekeren is ook patrimonium beschermen! Als aanbieder van kwalitatief hoogstaande en creatieve verzekeringsoplossingen ontworpen voor kunstliefhebbers, private klanten, kunst professionals en instellingen steunt Vander Haeghen & Co deze spannende opening van het artistieke seizoen. Ik kan een bezoek aan de participerende galerijen en een deelname aan de Curated Art Tour door Brussels Art Days aangeboden, warm aanbevelen.

Brussel zal het centrum zijn voor zowel gevestigde als alternatieve kunstinitiatieven, waarbij de nadruk ligt op een sterke inhoud en op het aantrekken van een internationaal publiek.

Website: www.brusselsartdays.com

Vander Haeghen & C° officiële partner van Brussels Art Days 2015

Share This