Porsche – 50 ans de la 911

Porsche – 50 ans de la 911

Een « concours d’élégance Porsche » in België. Zij geloofden erin en hebben het gerealiseerd.

In 2013 viert Porsche de 50e verjaardag van de 911. Om die verjaardag te vieren, worden er wereldwijd talrijke evenementen georganiseerd.
Toen onze underwriter Vander Haeghen & C°, die gespecialiseerd is in verzekeren van prestigewagens, in februari besliste de 13e editie van de Porsche Francorchamps Days 2013 te sponsoren, rijpte er in het hoofd van Bertrand Vander Haeghen een waanzinnig idee: als we nu eens in het kader van deze Porsche Days een “concours d’élégance” hielden om de 50e verjaardag van de “Negen-Elf” in de verf te zetten?

Het project kreeg snel vorm en de organisatoren van de Porsche Days zijn overtuigd. Porsche import geeft groen licht, Nationale Suisse ondersteunt haar underwriter, en de machine is op gang. D-day nadert: de tent staat rechtop, de vlaggen wapperen trots, het team is eindelijk klaar om de deelnemers te ontvangen. Sommige deelnemers moesten van ver komen, maar allen waren ze duidelijk blij dat ze erbij zijn om hun passie te delen: hun wagen, de ster van de dag. Na een miniconcert van de startende motoren, als de wagens op het podium defileren, haasten de mensen zich massaal naar de plek van de hulde.

Nu reeds gaan er stemmen op voor een tweede editie. Aan thema’s geen gebrek bij Porsche. Wedden dat Vander Haeghen & C° ons in 2014 ons zal verleiden met een nieuw elegant avontuur?

Share This